Spring naar hoofdinhoud Spring naar hoofdnavigatie
Logo Fanfare St. Elisabeth

Fanfare St. Elisabeth
Serenade

Het geven van een serenade

Fanfare St. Elisabeth heeft van oudsher altijd geprobeerd om festiviteiten in de wijk Groenstraat muzikaal op te luisteren. Vaak ging het om feesten van andere Groenstraatse verenigingen, maar ook bij feesten van inwoners van de Groenstraat zelf heeft onze vereniging steeds een muzikale hulde willen brengen.

Te denken valt hierbij aan een serenade bij een 40, 50, 60 jarig huwelijk, een Koninklijke onderscheiding of een andere zeer bijzondere gebeurtenis in de wijk Groenstraat.

Informatie over wanneer er zo'n jubileum plaats vindt komt meestal bij de vereniging terecht via leden, vrienden, bewoners, gemeente, kasteleins of familie. Het kan echter voorkomen dat we niet, of pas heel laat van zo een gebeurtenis op de hoogte zijn. Dan is het vaak moeilijk en soms zelfs onmogelijk om nog een serenade te regelen.

Daarom vraagt Fanfare St. Elisabeth vriendelijk om, wanneer er een van de genoemde gebeurtenissen plaats vindt en een serenade gewenst is, dit tijdig te laten weten. Zie de contactgegevens op deze pagina of maak gebruik van het contactformulier.

Contact

Fanfare St. Elisabeth
Groenstraat - Landgraaf

Tele­foon
06-25261077
06-23616915
Web­site
Facebook
/fanfarestelisabeth
E-mail

Post­adres

FL Wrightstraat 9
6374 PN Landgraaf
Limburg

Repetitie­lokaal

Gemeenschapshuis 't Ströatje
Eygelshovenerweg 4
6374 KC Landgraaf
Limburg