Spring naar hoofdinhoud Spring naar hoofdnavigatie
Logo Fanfare St. Elisabeth

Fanfare St. Elisabeth
Home

Welkom

Vaandel Fanfare St. Elisabeth

Wij zijn de Fanfare St. Elisabeth Landgraaf - Groenstraat. Onze vereniging bestaat uit een korps met ca. 40 leden, een drumband, een bestuur en actief meewerkende sympathisanten. Het korps musiceert onder leiding van Hub Nickel. Verder is onze vereniging er in de afgelopen jaren in geslaagd om een groep mensen bij elkaar te brengen, de Vrienden van Fanfare St. Elisabeth.

Vanaf de oprichting in 1925 is de belangrijkste doelstelling van onze vereniging het beoefenen van de muziek en het organiseren van muzikale en culturele manifestaties binnen onze Groenstraatse gemeenschap. Muziek maken en het creëren van een gezellige sfeer zijn daarbij belangrijke pijlers.

Fanfare St. Elisabeth heeft gemeenschapshuis 't Ströatje als thuisbasis en hecht grote waarde aan een goede en vriendschappelijke band tussen de leden en een prettige sfeer binnen de vereniging.

Fanfare St. Elisabeth is een vereniging die zonder meer open staat voor nieuwe leden. Personen die zich willen ontwikkelen op muzikaal gebied, dan wel op jonge of gevorderde leeftijd voornemens zijn een muziekinstrument zoals saxofoon, bas, bugel, trompet, hoorn, drums etc. te bespelen, zijn als lid zeer welkom. Een muziekinstrument wordt ter beschikking gesteld, terwijl de theoretische en praktische opleiding veelal intern plaats vindt.

Heeft U geen muzikale aspiraties maar wilt u anderszins de vereniging ondersteunen, bijvoorbeeld bij het mede organiseren van activiteiten zoals de Pinsterfeesten of een bestuurs­functie, dan ontvangt de Fanfare u met open armen. Wenst u liever een rustig lidmaatschap dan kan dit ook, door de maandelijkse contributie bent u ook een belangrijke steun voor de fanfare. Verder kunt u nog deelnemen aan de de zogenaamde club van "Vrienden van Fanfare St. Elisabeth", bestaande uit mensen die de fanfare een warm hart toedragen en jaarlijks €50,- aan de vereniging beschikbaar stellen.

Contact

Fanfare St. Elisabeth
Groenstraat - Landgraaf

Tele­foon
06-25261077
06-23616915
Web­site
Facebook
/fanfarestelisabeth
E-mail

Post­adres

FL Wrightstraat 9
6374 PN Landgraaf
Limburg

Repetitie­lokaal

Gemeenschapshuis 't Ströatje
Eygelshovenerweg 4
6374 KC Landgraaf
Limburg