Spring naar hoofdinhoud Spring naar hoofdnavigatie
Logo Fanfare St. Elisabeth

Fanfare St. Elisabeth
Disclaimer

Disclaimer

De volgende termen en condities zijn van toepassing op de website van de Fanfare St. Elisabeth. Door het bezoeken van deze website accepteert u de termen en condities die hier worden genoemd.

Deze website wordt u aangeboden door de Fanfare St. Elisabeth. Aan deze internetpublicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Ondanks de zorg en nauwkeurigheid waarmee de informatie wordt samengesteld, kan dit materiaal informatie bevatten die incorrect, incompleet of niet meer actueel is. De Fanfare St. Elisabeth is niet aansprakelijk voor de directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie van deze website. De Fanfare St. Elisabeth behoudt het recht om zonder voorafgaande waarschuwing correcties en veranderingen in de termen en condities, informatie, afbeeldingen, foto's en kaarten aan te brengen.

De Fanfare St. Elisabeth is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde websites waarnaar wordt verwezen.

Het auteursrecht op de inhoud van deze website (teksten en beelden vanaf de homepage) berust bij de Fanfare St. Elisabeth. Verveelvoudiging en/of openbaarmaking, anders dan voor eigen, niet-commercieel gebruik, zijn zonder de voorafgaande toestemming van de Fanfare St. Elisabeth niet toegestaan.

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft over de website, kunt u contact opnemen met de Fanfare St. Elisabeth.

Contact

Fanfare St. Elisabeth
Groenstraat - Landgraaf

Tele­foon
06-25261077
06-23616915
Web­site
Facebook
/fanfarestelisabeth
E-mail

Post­adres

FL Wrightstraat 9
6374 PN Landgraaf
Limburg

Repetitie­lokaal

Gemeenschapshuis 't Ströatje
Eygelshovenerweg 4
6374 KC Landgraaf
Limburg