Spring naar hoofdinhoud Spring naar hoofdnavigatie
Logo Fanfare St. Elisabeth

Fanfare St. Elisabeth
Introductie

Een hobby waar muziek in zit!
Iets voor jou?

De vakantie is weer achter de rug. Het ideale tijdstip om eens een nieuwe hobby uit te proberen om de tijdens de vakantie opgebouwde ontspanning te behouden. Dat kan bij de Fanfare St. Elisabeth in de Groenstraat!

Bij onze fanfare vind je namelijk een gezonde dosis muzikaliteit, humor en gezelligheid, leuke optredens binnen en buiten het dorp, persoonlijke ontwikkeling en een leuke vrijetijdsbesteding.

Muzikanten gezocht!

Zoals voor bijna elk amateurgezelschap geldt, merken ook wij, dat het belangrijk is voortdurend aandacht te hebben voor versterking van ons korps. Op dit moment hebben wij plaats voor de bugel, trompet, trombone, bas, tuba, saxofoon, hoorn en slagwerk. Instrumenten met een schitterende klank!

Opleiding tot muzikant

In één jaar tijd word je opgeleid tot muzikant. Je krijgt één keer per week les van een conservatorium geschoolde leraar, je leert noten lezen en het bespelen van het instrument. Als dit lukt, ga je meespelen bij het fanfarekorps. Hier brengen de leden je de kneepjes van het vak bij.

In verband met de grootte van de instrumenten trombone, tuba en bas zijn wij voor die instrumenten bij voorkeur op zoek naar oudere jeugd, waarbij geen maximum leeftijd geldt. Uiteraard kan ook de jongere jeugd vanaf 8 jaar bij ons terecht.

Een tweede muzikale carrière?

We willen met name ook een oproep doen aan oud-leden van het fanfarekorps en drumband die mogelijk wat ruimer in hun tijd zijn komen te zitten en nog steeds de kriebels hebben om een eventuele terugkeer in het fanfarekorps te overwegen. Bij ons staat de deur altijd open!

Repetitietijden

Het korps repeteert op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in gemeenschapshuis 't Ströatje, Eijgelshovenerweg 4 Landgraaf, onder leiding van onze professionele dirigent Hub Nickel. Mocht je interesse hebben om onze enthousiaste muzikantengroep te komen versterken, kom dan naar een van onze repetities om de sfeer te proeven. Je mag gewoon kijken en luisteren, maar ook eens een instrument uitproberen om te kijken waar jouw voorkeur naar uit gaat of meespelen! Je bent van harte welkom!

Contact

Voor meer informatie kun je ook bellen of e-mailen met Martin van Venrooij of Jos v/d Dikkenberg. Hun contactgegevens staan op deze pagina. We hebben daarnaast ook een contactformulier.

Contact

Fanfare St. Elisabeth
Groenstraat - Landgraaf

Tele­foon
06-25261077
06-23616915
Web­site
Facebook
/fanfarestelisabeth
E-mail

Post­adres

FL Wrightstraat 9
6374 PN Landgraaf
Limburg

Repetitie­lokaal

Gemeenschapshuis 't Ströatje
Eygelshovenerweg 4
6374 KC Landgraaf
Limburg